Song of the Sibyl

Song of the Sibyl Lyrics

Song Song of the Sibyl
Artist Dead Can Dance
Album The SACD Box Set
Download Image LRC TXT
Al jorn del judici parrà qui avrà fet servici. Jesucrist, Rei universal, home i ver Déu eternal, del cel vindrà per a jutjar i a cada u lo just darà. Al jorn del judici parrà qui avrà fet servici. Vosaltres tots qui escoltau, devotament a Déu pregau de cor ab gran devocio, que us porte a salvacio. Al jorn del judici parrà qui avrà fet servici.
Al jorn del judici parra qui avra fet servici. Jesucrist, Rei universal, home i ver De u eternal, del cel vindra per a jutjar i a cada u lo just dara. Al jorn del judici parra qui avra fet servici. Vosaltres tots qui escoltau, devotament a De u pregau de cor ab gran devocio, que us porte a salvacio. Al jorn del judici parra qui avra fet servici.
Al jorn del judici parrà qui avrà fet servici. Jesucrist, Rei universal, home i ver Dé u eternal, del cel vindrà per a jutjar i a cada u lo just darà. Al jorn del judici parrà qui avrà fet servici. Vosaltres tots qui escoltau, devotament a Dé u pregau de cor ab gran devocio, que us porte a salvacio. Al jorn del judici parrà qui avrà fet servici.
Song of the Sibyl Lyrics
YouTube Results (More on YouTube)